Τηλεφωνικές Παραγγελίες: (+30) 27440 64866

  • Αναζήτηση με Κωδικό

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Οι επιλογές σας και οι προσωπικές σας πληροφορίες αποτελούν για εμάς δεδομένα τα οποία καλούμαστε να διασφαλίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων δεσμευόμαστε ότι κάθε επεξεργασία και αποθήκευση των στοιχείων σας θα γίνεται με κύριο γνώμονα τις υποχρεώσεις του Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR) (Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679).


Η ιδιωτικότητά σας είναι προτεραιότητα για εμάς για αυτό για την διεκπεραίωση αγορών δεν είναι υποχρεωτική η εγγραφή σας στην πλατφόρμα μας (δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα μας). Σε περίπτωση δημιουργίας λογαριασμού τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται κρυπτογραφημένα και δεν θα επεξεργάζονται παρά μόνο από επιλεγμένους συνεργάτες μας και μόνο για την αποστολή των παραγγελιών σας και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε και εφόσον απαντήσετε θετικά σε σχετικό ερώτημα από αναδυόμενο παράθυρο. θα αποθηκευθεί το mail σας ώστε να ενημερώνεστε για μελλοντικές προσφορές και εκπτώσεις. Φυσικά, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα διαγραφής του λογαριασμού σας και διακοπής ηλεκτρονικής επικοινωνίας από την εταιρεία μας κατόπιν αποστολής σχετικού αιτήματος στην φόρμα επικοινωνίας.
Στην περίπτωση αγοράς ως επισκέπτης καταχωρείτε μόνο τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά σας στοιχεία με μοναδικό σκοπό να διεκπεραιωθεί η αποστολή της παραγγελίας και στα οποία δεν θα έχουμε καμία πρόσβαση μετά την παράδοση των προϊόντων μας σε εσάς.


Με απόλυτο σεβασμό στην ιδιωτικότητά σας κατά την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, δεν χρησιμοποιούμε καθόλου cookies (αρχείο συλλογής δεδομένων πλοήγησης στο διαδίκτυο που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας) οπότε πρακτικά δεν συλλέγουμε κανένα στοιχείο σχετικά με την δράση σας στον ιστότοπό μας. Το μοναδικό δεδομένο που αποθηκεύεται είναι η χώρα (κράτος) από το οποίο μας επισκεφθήκατε και η ώρα για ανάδειξη στατιστικών επισκεψιμότητας και μόνο.