Τηλεφωνικές Παραγγελίες: (+30) 27440 64866

  • Αναζήτηση με Κωδικό

Πολιτική Επιστροφών

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Εάν ο Πελάτης δεν είναι ικανοποιημένος με την αγορά που πραγματοποίησε στην bobirasfashion.gr, έχει το δικαίωμα να ζητήσει την αλλαγή του αγορασθέντος προϊόντος με άλλο προϊόν της επιλογής του και εφόσον πληροί όλες τις προϋποθέσεις περί επιστρεφόμενων προϊόντων , συμπληρώνοντας τη φόρμα αλλαγής προϊόντος.


Εάν το νέο προϊόν έχει υψηλότερη τιμή από το επιστρεφόμενο προϊόν ,τότε ο πελάτης θα ειδοποιηθεί ηλεκτρονικά, με e-mail, να προχωρήσει σε νέα διαδικασία πληρωμής (για την πληρωμή της διαφοράς )
Εάν το νέο προϊόν έχει χαμηλότερη τιμή από το επιστρεφόμενο προϊόν δικαιούται εκπτωτικό κουπόνι, αξίας ίσης με τη διαφορά που προκύπτει. Επιστροφή χρημάτων για την ανωτέρω περίπτωση δεν πραγματοποιείται.
Τα έξοδα αποστολής με τη συνεργαζόμενη Courier για την αποστολή του προς αλλαγή προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη (3,00 ευρώ), ενώ για τη δεύτερη παραλαβή του νέου προϊόντος που απέκτησε κατόπιν της αλλαγής δεν υπάρχει καμία χρέωση για τα έξοδα αποστολής.
Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος με παραλαβή από το κατάστημα , η αλλαγή γίνεται τηλεφωνικά και αποστέλλεται από εμάς μέσω της συνεργαζόμενης Courier με επιβάρυνση του πελάτη (3,00 ευρώ)


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ (ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ)

Όπως προβλέπεται από την ελληνική νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, ο Πελάτης έχει δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που θα αγοράσει και να ζητήσει επιστροφή του πληρωθέντος τιμήματος του προϊόντος (δικαίωμα υπαναχώρησης).
Εάν ακυρώσει την εντολή πριν λάβει το αγορασθέν προϊόν και μόνο εφόσον το αγορασθέν προϊόν δεν έχει παραδοθεί στην συνεργαζόμενη Courier, στέλνει email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ζητώντας ΑΚΥΡΩΣΗ της εντολής αποστολής του προϊόντος.
Εάν ακυρώσει την εντολή αφότου το αγορασθέν προϊόν έχει ήδη παραδοθεί ή αποσταλεί στην συνεργαζόμενη Courier , συμπληρώνει τη φόρμα επιστροφής προϊόντος.

Η επιστροφή χρημάτων αφορά μόνο την τιμή αγοράς του προϊόντος και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων με τη συνεργαζόμενη εταιρεία Courier επιβαρύνουν τον Πελάτη (3,00 ευρώ). Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνει εντός δεκατεσσάρων (14)εργασιακών ημερών από τη στιγμή που το προϊόν έχει επιστραφεί και εφόσον πληροί όλες τις προϋποθέσεις περί επιστρεφόμενων προϊόντων.


Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει στις ακόλουθες περιπτώσεις
Στην προμήθεια αγαθών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένων
Προμήθεια σφραγισμένων αγαθών τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα
Προμήθεια σφραγισμένων αγαθών, τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής
Εσώρουχα και μαγιό για λόγους προστασίας της υγείας και για λόγους υγιεινής


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Αν το προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό ή αν δεν ανταποκρίνεται στη διαφημιζόμενη εμφάνιση ο Πελάτης έχει δικαίωμα να ζητήσει ένα από τα ακόλουθα χωρίς καμία επιβάρυνση (έξοδα αποστολής, εργατικά, υλικά κ.λ.π.)
Επιδιόρθωση του προϊόντος
Αντικατάσταση του προϊόντος
Μείωση της τιμής ή πλήρης επιστροφή του ποσού αλλά μόνο στην περίπτωση που η επιδιόρθωση ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή
Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει ο Πελάτης να αποστείλει φωτογραφίες του ελαττωματικού προϊόντος στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] , εμφανίζοντας όσο πιο λεπτομερώς είναι εφικτό το πρόβλημα.
Εάν αποσταλεί το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία , ο Πελάτης επιβαρύνεται εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς επιπροσθέτως όσων προκύψουν καθώς επίσης η bobirasfashion.gr διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης της παραλαβής του.

Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέρθηκαν.

ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που ο Πελάτης αρνηθεί την παραγγελία που του έχει αποσταλεί να παραλάβει, επιβαρύνεται εξολοκλήρου τα έξοδα αποστολής τα οποία είναι 10,00 ευρώ (3,00 ευρώ για την αποστολή του προϊόντος & 3,00 ευρώ για την επιστροφή του προϊόντος)

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ Ή ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Κάθε αίτημα για αλλαγή ή για επιστροφή προϊόντος πρέπει να αποστέλλεται εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών. Τα αιτήματα για αλλαγή ή για επιστροφή των προϊόντων μετά την περίοδο των δεκαπέντε (15) ημερολογιακών μερών δεν γίνονται δεκτά. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από την συνεργαζόμενη Courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπρόθεσμου.
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Να μην έχουν φθορές και οι συσκευασίες τους να είναι αυτές που κανονικά συνοδεύουν το προϊόν
Να είναι σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν φορεθεί ή πλυθεί και οι ταμπέλες πρέπει να παραμένουν πάνω στο προϊόν
Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο κ.ο.κ.)

Αν δεν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις η bobirasfashion.gr διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχτεί την επιστροφή.